Типови

Петок, 07/12 - Фудбал, Белгија, Про Лига
07/12Васланд-Беверен vs Клуб Бриж1X2тип: 2
10 / 10 единици
06/12/2018 16:36
Васланд Беверен - Клуб Бриж
Васланд Беверен е во големи проблеми, па нема никакви шанси за бодови против Бриж.
Васланд Беверен

Овој тим е најголемото изненадување во Белгија 1 во негативна смисла. Имено, тие најавија уште на почетокот дека ќе целат кон голем успех оваа година, но не им испадна според планот. Практично тие ја зазедоја последната позиција и досега победија само на еден натпревар.

Клуб Бриж

Клуб Бриж имаше три неочекувани киксови. Можеби ремито против првопласираниот Генк беше во ред, но двата порази кои следуваа беа комплетно изненадување. Засега се на втората позиција и на само 4 бода разлика од првото место. Сметаме дека треба да го нагласеме тоа што овој клуб игра исклучително напаѓачки, а тоа го докажува и гол разликата.

Предлог

Васланд Беверен веруваме дека нема очекувања од овој натпревар. Тие своиите бодови за опстанок ќе ги бараат на друго место, а не против Бриж. Очеуваме лесна победа за гостите, а тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 1.38.

Add a Comment