• Вебстрана
 • Понуда и покриеност
 • Коефициенти
 • Корисничка поддршка
 • Бонуси и промоции
 • Во живо
4.2

Резиме

MaxBet е обложувалница која нуди најразлични спортови за обложување, поточно има фантастична покриеност. Исто така располага и со голем број на игри, па на тој начин ги задоволува потребите на своите корисници.

Pros

 • Голема покриеност
 • Широк спектар на игри
 • Добра корисничка поддршка

Cons

 • Лош вебсајт
 • Помали квоти

Општо за MaxBet

Нашиот експертски тим се потруди да ви ги претстави предностите и недостатоците на обложувалницата MaxBet која неодамна почна да функционира на просторот на Р. Македонија. Оваа обложувалница е со традиција на балканот, а дефинитивно има сегменти кои ги привлекуваат корисниците. За тоа детален опис ќе дадеме во продолжение на овој текст.

Доверба

Како што и погоре кажавме, обложувалницата на MaxBet е со балканска традиција, а во Р. Македонија влегоа пре неколку години. Инаку MaxBet е во сопственост на Макс Бет ДОО Скопје и во централен регистар е заведна под бројот 78284187. Лиценцата им е издадена од Владата на Р. Македонија под број 45-2089/1.

Вебсајт

Вебсајтот дефинитивно треба да го поправат. Најпрво, забелешка ставаме на тоа што во одредени категори нема никакви информации, поточно пишува дека се Under Construction, па тоа е првото нешто што треба да се санира. Од друга страна може да кажеме дека е многу едноставен, па за луѓето со послаби компјутерски вештини ќе биде одличен. Кога ќе пристапете на сајтот од левата страна е понудата, додека горе се опциите за проверка на тикет, правила на игра итн. Централниот дел е резервиран за понуди и промоции, а веднаш под него се издвојува понудата во живо како и натпреварите кои ќе започнат за неколку минути.

MaxBet – вебсајт

Понуда во MaxBet

Во однос на понудата може да дадеме пофални зборови. Освен што располагаат со огромен број на спортови и настани, тука се и специјалите за одредени натпревари. Имате специјал за фудбал, кошарка, хокеј, ватерполот и слично. Исто така може да најдете и категорија со стрелец на натпреварот, па поради сето тоа во овој дел даваме висока оценка. Што се однесува до еден просечен натпревар, понудени ви се нешто повеќе од 600+ типови што навистина не е за потценување. Од класичните 1,Х,2 вкупно голови, па се до голови на полувреме, жолти картони итн. Дефинитивно се што ќе помислите, може да изиграте во MaxBet.

Коефициенти во MaxBet

Еден од најважните сегменти за да се избере обложувалница се коефициентите. Со добри коефициенти, вашето знаење се плаќа секогаш повеќе. Конкретно, обложувалницата на MaxBet често знае да даде помали вредности, но тоа не е некоја драстична разлика, па да биде вредно за да ја избегнете оваа обложувалница. За конечен исход има отстапки, додека за вкупно голови и други специјални игри, може да најдете коефициент и поголем за разлика од другите обложувалници.

Уплата и исплата

Уплатата и исплатата во последно време се скоро изедначени во сите обложувалници. Во MaxBet минималната уплата на тикет е 20 денари, а минималната уплата по комбинација е 1 денар. Максималниот износ на уплата на еден тикет е 300.000 денари, додека максималната исплата е 6.000.000 денари. Овие цифри не се потценување, па и во овој дел може да дадеме позитивен коментар.

Корисничка поддршка

Доколку се соочите со одреден проблем при користење на услугите на обложувалницата на MaxBet можете да се обратите на телефонскиот број кој функционира како инфо центар +38970221557 или да им испратите порака преку контакт формата на нивниот сајт. Одговорот ќе го добиете многу брзо и прецизно.

Понуди и промоции

Категоријата со понуди и промоции во MaxBet е навистина богата. Овде ќе издвоиме некои од попознатите, а целосната понуда може да ја најдете на нивниот сајт. Имајте на ум, дека промоциите се менуваат секојдневно и се точни за време на пишување на овој текст. Во продолжение ви ги претставуваме активните понуди во обложувалницата на MaxBet.

Подигни кеш или чекај ако смееш

Oваа понуда е наменета за играчите да изберат дали сакаат да го почекаат одложениот настан или да си го подигнат кешот веднаш. Се што треба да направите е да се упатите на уплатното место и да се обратите на операторот.

Cashout опција во MaxBet

Оваа опција е навистина многу добра. На овој начин вие добивате можност да си добиете пари пред да завршат натпреварите и секако таа исплата ќе биде помала, но откако ќе прифатите Cashout, повеќе не ве засега исходот на натпреварот.

Бонуси 500%

Оваа промоција важи за тикети кои содржат повеќе од 4 натпревари и во зависност од тоа колку натпревари сте изиграле, толку поголем бонус добивате. Единствен услов е коефициентите на тикетот да бидат со квота поголема од 1.25.

Распоредот на бонусот е прикажан подолу:

MaxBet – бонус 500%

Кешбек бонус во MaxBet

Доколку на тикетот имате изиграно 4 или повеќе натпревари, вие сте во игра за кешбек бонусот. Се што треба да имате е погодено поголема квота од 25 и да си добиете повраток на средствата. Доколку имате погодено голема квота, тогаш и вашиот кешбек ќе биде поголем.

Распоредот е следен:

 • 25+ квота квота Влог x 1
 • 50+ квота Влог x 2
 • 100+ квота Влог x 5
 • 500+ квота Влог x 10
 • 1000+ квота Влог x 20
 • 2000+ квота Влог x 100

Во живо

Обложувањето во живо им е одлично. Располагаат со преку 11.000 настани на годишнот ниво од различни спортови како фудбал, кошарка, тенис, хокеј, футсал итн. Коефициентите за обложување во живо им се солидни, а понудата не им е кој знае каква. Сепак, основните игри на конечен исход, вкупно голови, вкупно тим голови се достапни. Тврдиме дека условите за обложување во живо им се исполнети.

Мобилно обложување

Мобилниот вебсајт им е просечен. Добра работа е тоа што функционира брзо, па нема да имате потешкотии при изборот на натпревари. Достапни се истите функции како и на десктоп сајтот, а прегледноста им е исто така на високо ниво. Што се однесува до мобилна апликација, тоа се уште не им е достапно за нашата држава, па се надеваме дека за брзо ќе може и тоа да ви го претставиме.

MaxBet – обложување во живо

Заклучок

Дефинитивно MaxBet е обложувалница која не треба да ја прескокнете. Да, има недостатоци, но тоа и не се кој знае какви па за да ја елиминирате. Лесното функционирање на сајтот, широкиот спектар на игри, како и солидните квоти, дефинитивно ќе ве привлечат да бидете дел од MaxBet семејството.