100 БЕСПЛАТНИ СПИНОВИ

Во Mozzartbet добивате 100 бесплатни спинови

Овој бонус важи за сите нови корисници на Mozzartbet

Земи го бонусот сега!

100% до 7500 МКД

Во 22Bet добивате бонус од 100% до 7500 МКД

Оваа бонус понуда е само за нови корисници во 22Bet обложувалница

Земи го бонусот сега!

100% до €25

Bet365 обложувалница ви нуди 100% бонус до €25

Оваа бонус понуда важи за нови корисници на bet365

Земи го бонусот сега!

100% до €100

Во 20Bet обложувалница можете да добиете 100% бонус до €100 во зависност од депозитот

Важи за нови корисници

Земи го бонусот сега!

100% до 6000 МКД

Во 1xbet добивате 100% бонус до 6000 МКД!

Овој бонус важи за сите нови корисници на 1xbet

Земи го бонусот сега!

БОНУС ДО €450

Во обложувалницата на Nine casino добивате пакет за добредојде до 450 евра на првите три депозити

Овој бонус важи за сите нови корисници на Nine

Земи го бонусот сега!

100% до €50

Во 10Bet обложувалница можете да добиете 100% бонус до €50 во зависност од депозитот

Важи за нови корисници

Земи го бонусот сега!

100% до €100

Betwinner обложувалница ви нуди 100% бонус до €100

Важи само за нови корисници во Betwinner обложувалница

Земи го бонусот сега!

БОНУС ДО €450

Во обложувалницата на Betonred добивате пакет за добредојде до 450 евра на првите три депозити,

Овој бонус важи за сите нови корисници на Betonred

Земи го бонусот сега!

100% до €30

Marathonbet ви нуди 100% до €30 за натпревар кој ќе заврши 0:0

Овој бонус важи само доколку играте на точен резултат

Земи го бонусот сега!

Осигурен облог – £40

Unibet обложувалница ви дава осигурен облог до £40

Оваа бонус понуда бажи за нови корисници

Земи го бонусот сега!

до €30

Betway кладилница ви нуди можност за бонус до €30

Само за нови корисници на Betway кладилница

Земи го бонусот сега!

25% до €100

Во Betadria може да добиете бонус до 100€

Овој бонус важи само за прв депозит

Земи го бонусот сега!

100% до €100

Betfair ви нуди бонус до €100

Оваа бонус понуда важи за сите нови корисници на Betfair

Земи го бонусот сега!

до €100

Во Interwetten може да добиете до 25€

Оваа бонус понуда важи за сите корисници

Земи го бонусот сега!

100% до 6000 МКД

Во MELbet може да добиете 100% бонус до 6000 МКД

Овој бонус важи за прв депозит

Земи го бонусот сега!

2 x £15

William Hill ви нуди бонус од 2 пати по £15

Само за нови корисници на William Hill

Земи го бонусот сега!

до 7 BTC

1xBit ви нуди бонус до 7 BTC при неколку депозити

Овој бонус важи само за нови корисници

Земи го бонусот сега!

100% до €100

Meridianbet ви нуди бонус од 100% до €100

Овој бонус важи за нови корисници

Земи го бонусот сега!

100% до €50

Bwin ви нуди 100% бонус до €50

Важи за нови корисници

Земи го бонусот сега!

100% до €100

Tipbet ви нуди 100% бонус до €100

Важи за нови корисници

Земи го бонусот сега!

најдобри коефициенти

Pinnacle кладилница секогаш ви нуди најдобри коефициенти

Важи за сите корисници на Pinnacle

Земи го бонусот сега!

 

Бонус без депозит практично значи да добиете пари кои се во сопственост од обложувалницата за да можете да се кладите. Навидум ова изгледа како нереално, но ве уверуваме дека сепак тоа постои.

Во денешно време кога имаме огромна конкуренција на обложувалници и казина, веруваме дека е тешко играчите да ја изберат токму тааа обложувалница. За таа цел се користат бонусите кои ги привлекуваат корисниците да отворат сметка и да станат дел од „нивната фамилија“.

Бонус без депозит

Бонус без депозит е една од најпознатите и најпримамливите опции што ги нудат онлајн сервисите за обложување како и казината. Како што ни укажува името, тоа е бонус кој може да го добиете без претходно да направите депозит. Благодарение на овој вид на бонус, вие имате можност да играте и да се обложувате без притоа да ризикувате ниту цент од вашата готовина.

Како и со кој било друг бонус, така и со овој бонус без депозит, обложувалниците се трудат да привлечат нови корисници со надеж дека ќе можат да ги преточат во сериозни клиенти. Сигурно, повеќето играчи би го прифатиле овој бонус, бидејќи како што кажавме немате ризик, а може само да добиете.

Видови бонуси без депозит

Од овој бонус не постојат многу варијации, но сепак може да го сретнете во неколку форми. За секоја форма ќе ви објаснеме надолу во овој текст

Бонус во форма на пари

Се што треба да направите е само да се регистрирате, а потоа обложувалницата ќе ви ги кредитира парите на сметката и потоа може да ги корстите за обложување на вашите омилени настани.

Бонус без депозит
Бесплатни вртења

Бесплатни вртења

Оваа форма на бонус најчесто е присутна во казината. Тие ви нудат бесплатни спинови на одредена игра и доколку остварите добивка ќе треба да ги исполните условите кои се однапред зададени за да можете да го ослободите бонусот, поточно да го претворите во форма на пари кои се спремни за повлекување.

Пакет бонус без депозит

Самиот наслов ни кажува што значи тоа. Обично овој пакет се состови во пари за играње и бесплатни спинови. Вие добивате 5 или 10 евра за обложување и неколку спинови кои можете да ги користите во казиното. Исто така мора да ги исполните условите пред да ги повлечете парите во случај на добивка.

Бесплатни средства за обложување (Free Bet)

Оваа форма на бонус е застапена многу ретко, но сепак можете да се сретнете и тоа практично значи дека обложувалницата ќе ви даде пари за да се обложите, поточно ќе ви даде влог, но при евентуална добивка ќе ви го одземе и ќе ви ја остави само добивката да си ја повлечете. Најчесто бонусот завршува тука без посебни правила и услови.

Ваучер и кодови

Овие ваучери се во сопственост на обложувалницата и тие може да ги добиете во кафуле, на плоштад, по е-маил итн. Го внесувате кодот во зададеното поле Promo Code и автоматски ви се активира вредноста на вашето салдо.

Други видови на бонус без депозит

Овде имаме екстра случај каде што бонус се нуди на постоечки корисници. Можете да добиете бонус за лојалност на пример ако сте играле седум дена по ред со минимален влог од 1 евро или пак доколку ви е роденден, па обложувалницата сака да ви испрате честитка со неколку евра кои ваше е само да ги прифатите.

Услови за добивање бонус без депозит

Конкретно во овој параграф ќе се задржеме на фактот за тоа што треба да направите за да добиете бонус без депозит. Треба да исполните неколку едноставни услови.

Избор на обложувалница

Не секоја обложувалница го има овој вид на бонус. Најчесто достапен е во новите обложувалници кои сакаат да се пробијат на пазарот, па на овој начин да привлечат клиенти и да ги задржат како стални.

Полнолетство

Дефинитивно треба да имате навршено 18 години на денот на регистрација, во спротивно не сте квалификувани за регистрација и за добивање на бонусот.

Нов корисник

Исто така, бонусот без депозит најчесто е наменет само за новите корисници. До претставувањето на бонус промоција вие не треба да иамте сметка во таа обложувалница. Треба да сте нови на тој сајт.

Желба за обложување

Доколку не сте обложувач овој бонус веруваме дека не би значел ништо за вас, па за да го земете треба да имате основни познавања за обложување со цел да го извртите и да го преточите во вистински пари кои ќе бидат спремни за повлекување на вашата кредитна или дебитна сметка.

Активирање на бонус без депозит

Бонусот без депозит најчесто ви го активира корисничката поддршка, но не е исклучена можноста да ви се активира и автоматски. Откако ќе се регистрирате ќе проверите на вашата сметка дали има активирано бонус, во спротивно треба да им пишете на корисничката поддршка. Обично бонусот без депозит станува активен за најмногу 24 часа откако ќе се регистрирате.

Бонус без депозит

Услови за ослободување на бонус без депозит

Како и секој бонус, така и бонусот без депозит си има свои услови кои треба да ги исполнете пред да ги повлечете парите. Во спротивно би било многу лесно. Се регистрирате, земате бонус го повлекувате и тоа е тоа, но со таков стил, обложувалниците би банкротирале за многу кратко време.

Rollover (обрт) на бонусот

Rollover факторот значи обрт на бонусот. Во зависност од условите вие е претставен обртот на бонусот. Често во обложувалниците откако ќе остварите пари со овој вид на бонус, потребно е да вложите ваши пари и заедно со бонусот да го направите потребниот обрт кој би значел влог 3,4 или 5 пати на вкупната сума.

Коефициенти

Исто така бонусот има барање за обрт на колкав коефициент треба да ги ставите парите пред да направите обрт. Обично квалификуваните коефициент за комбо тикет се над 1.40, додека за сингл натпревар коефициентот би бил 1.80.

Квалификувани игри

Прочитајте пред да го ослободите бонусот кои се квалификувани игри. Вие може да уплатите на конечен исход и истата сума да не ви се пресмета во обртот, бидејќи конечниот исход може да биде елиминиран од тие услови.

Рок на траење

Сите бонуси генерално имаат рок на траење, поточно овој рок се однесува на тоа колку време ви преостанува за да ги ослободите парите кои сте ги добиле. Обично временскиот период за ослободување е повеќе од 7 дена.

Совети за избор на бонус без депозит

Нашиот тим како искусен и стучен во сферата на онлајн обложувањето ќе ви укаже на што да внимавате при избор на бонус без депозит. Издвојте неколку минути и прочитајте го текстот во продолжение.

Реномирана обложувалница

Не се залетувајте по рекламите за бонус без депозит. Пред да се израдувате видете ја обложувалницата, прочитајте рецензија за неа и одлучете дали вреди да се регистрирате.

Цифрата не е секогаш важна

Во некои обложувалници може да сретнете дека нудат дури и 500 евра без депозит, но притоа имаат барања за ослободување на бонусот кои математички се невозможни за исполнување.

Не пробувајте да ја измамите обложувалница

Обложувалницата често знае кога се пристапува од дупликат IP адреса, па доколку ги регистрирате сите членови од семејството и земете бонус за сите, многу лесно може да добиете бан.

Задолжително читајте ги правата и условите за ослободување на бонусот

Во правата и условите е напишано буквално се што треба да знаете за тој бонус. Обртот, коефициентите, рокот на траење итн. Во случај да не можете да ги исполните сите тие услови, подобро не го земајте бонусот бидејќи ако остварите добивка не може да ја повлечите, туку само ќе ви биде „криво“.

Бонус без депозит
Услови и правила за користење

Разлика помеѓу бонус со депозит и бонус без депозит

Понекогаш обложувалниците нудат два типа на бонуси, а самите имиња ги кажуваат разликите на овие видови бонус. Бонусот без депозит не бара ништо друго освен да направите регистрација и автоматски се кредитира на вашата сметка.

Бонусот со депозит за да го добиете мора да внесете готовина и обично тој се движи во рамка од 50-100% на вашата прва уплата до одредена граница. На пример: Бонус 100% на вашата прва упалта до 100 евра. Тоа означува дека колку што ќе депонирате толку ќе добиете и бонус, но најмногу до 100 евра. Ако вашата е 150 евра, вие пак ќе добиете 100 евра.

Слично за овие два бонуси е тоа што и двата бараат да сте нов корисник на нивниот сајт.

Зошто бонусот без депозит е добра работа?

Бонусот без депозит е многу подобра опција за нови играчи кои сакаат да тестираат и не се одлучени во која обложувалница да играат. На овој начин, играчите добиваат јасна слика за обложувалницата и ја тестираат без притоа да вложат ниту еден денар. Бонусот е всушност пари кои ви ги дава обложувалницата за да ве привлече да станете нивни секојдневен корисник.

Заклучок за бонус без депозит

Од цел овој текст извлековме факт дека бонусот без депозит постои и е вистинска работа. Наменет е за играчи кои по прв пат ќе се регистрираат во таа обложувалница, а има за цел да ви даде јасна слика за тоа што може да очекувате кога ќе ставите ваши вистински пари.

Освен тоа дознавме дека не секој бонус е вреден за да го прифатите, бидејќи ако нема реални услови за исполнување не е и вреден за да го прифатите. Не се залетувајте по бројките кои ги нудат, туку изберете помала цифра во реномирана обложувалница која подоцна може да стане дел од вашето секојдневие.