Активни типови

Фудбал, Тобол vs Ференцварош
тип: Да постигне погодок - двете екипи, Да @ 1.71
од Viktor
Овде очекуваме двете екипи да постигнат најмалку по еден погодок.
Фудбал, УКД vs Бохемиан
тип: 1X2, 2 @ 1.45
од Viktor
Тимот на Бохемианс ја има улогата на фаворит, па очекуваме да ја оправда на овој натпревар.
Фудбал, Галвеј vs Коб Ремблерс
тип: Полувреме/Крај, 1/1 @ 1.71
од Viktor
На овој дуел очекуваме максимална доминација на домаќините и лесна победа за нив.
Фудбал, Брагантино vs Аваи
тип: Да постигне погодок - двете екипи, Да @ 2.00
од Viktor
И двете екипи сакаат да ја прекинат лошата серија која што има трае неколку натпревари наназад.
Потврдени типови