што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (22.03.2020)

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од белоруската лига. Белшина – Минск – Х @ 3.10 Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 32.023 евра. За победа на Белшина уплатени се 4.842 […]

што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (21.03.2020)

Денес имаме еден многу интересен натпревар кој има голема уплата за победа на аутсајдерот. Скевде – Тролхетан – 2 @ 3.00 Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 24.021 евро. За победа на Скевде уплатени се […]

што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (20.03.2020)

Денес нема многу натпревари, но од тоа што е останато ќе ви издвоиме натпревар кој има прилично висока уплата. Лундс – Скаберсјо – 1 @ 1.90 Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 15.493 евра. За […]

што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (19.03.2020)

Денес немаме многу натпревари, но од тоа што ни е достапно издвојуваме натпревар кој има солидна уплата и интересен распоред на истата. Лаганс – Вагеридс – 1 @ 1.72 Вкупната уплата на овој натпревар изнесува […]

што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (18.03.2020)

За денес во оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од сингапурската лига кој има интересен распоред на уплатата. Тампинес – Хоум Јунајтед – 1 @ 1.80 Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 6.831 евро. За […]

што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (17.03.2020)

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од лигата на Танзанија. Танзанија Призонс – Мбао – 1 @ 1.40 Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 4.032 евра. За победа на Танзанија Призонс […]

што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (15.03.2020)

Уплатата веруваме дека и во овој тежок период денес ќе биде на наша страна. Ви претставуваме интересен натпревар со интересен распоред на уплатата. Динамо Киев – Десна – 1 @ 1.40 Вкупната уплата на овој […]

што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (14.03.2020)

Денес понудата е катастрофална, но сепак од тоа што е останато имаме натпревар кој има интересна уплата и солидна квота. Арсенал Тула – Рубин Казан – Х @ 3.20 Вкупната уплата на овој натпревар изнесува […]

што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (13.03.2020)

И вчера запишавме добивка во оваа категорија, па изгледа дека влеговме во одлична добитна серија. Анкарагучу – Ризеспор – Х @ 3.30 Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 7.243 евра. За победа на Анкарагучу уплатени […]

што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес? (12.03.2020)

Вчера уплатата беше суепр показател, па се надеваме дека тоа ќе биде почеток на една добитна серија. Башакшехир – Копенхаген – 1 @ 1.80 Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 23.572 евра. За победа на […]