Во овој дел на нашиот сајт ќе може да најдете рецензии на обложувалници, а на тој начин да се стекнете со корисни информации кои ќе влијаат при избор на обложувалница. 

Што е рецензија на кладилница / обложувалница?

Рецензијата е текст во кој се опишува обложувалницата, се оценува нивната функција, а исто така се оценуваат и сегементите како коефициенти, изглед, уплата, исплата и слично. Нашиот тим напорно работи за да ви претстави што повеќе детали и да донесе што поконкретни оценки за обложувалниците. Ние ги избираме само најдобрите обложувалници, се регистрираме, ги тестираме и потоа носиме заклучок. На овој начин вие добивате слика пред да се регистрирате и знаете што ве очекува таму.

ТРАДИЦИОНАЛНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА
Солидни бонуси, компетитивни коефициенти
КОЈ Е ЗА РУСКИ РУЛЕТ?
Високи бонуси
НАЈДОБРА КЛАДИЛНИЦА
Најдобри коефициенти, најголема понуда
НАЈДОБРА БЕРЗА НА ОБЛОЗИ
Обложување на туѓи облози
МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ
Лиценцирано во 8 држави
ТОП ОБЛОЖУВАЛНИЦА
Пионер во онлајн обложувањето
МЛАДИ И ФЛЕКСИБИЛНИ
Експресна исплата, квалитетни коефициенти
ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ И БЕЗБЕДНОСТ
Неверојатно лесна за користење
НЕВЕРОЈАТНИ КОЕФИЦИЕНТИ
Брза исплата, понекогаш ниски лимити
НОВ ИГРАЧ НА ПАЗАРОТ
Добри бонуси за редовни корисници
НАЈДОБРИ КОЕФИЦИЕНТИ
Обложувалница за сериозни играчи
НАПРАВЕНО ВО ШВЕДСКА
Без лимит при уплата

Наш избор на достапни онлајн кладилници/обложувалници во Р. Македонија

Овие обложувалници функционираат беспрекорно на нашите простори. Тие имаат исклучително висока оценка, па тоа доволно зборува за нивната комплетност.

Содржина на нашите рецензии на обложувалници

Оценка за обложувалницата

Како што и погоре кажавме, ние ви претставуваме една просечна оценка за таа обложувалница преку тоа што ги оценуваме сите сегменти поединечно. Условно кажано ако една обложувалница е добра со коефициенти, можеби не е добра со дизајн или има одличен дизајн, но нема уплата и исплата. Воглавно ние внимаваме на изгледот, коефициентите, уплатата и исплатата, корсничката поддршка, бонусите, обложувањето во живо, општата понуда и мобилната поддршка. Уште кога ќе отворите на некоја рецензија ќе ги видете овие оценки, па според тоа ќе утврдите дали таа обложувалница е квалификувана да стане дел од вашето хоби.

Веб страна

Има безброј обложувалници кои имаат катастрофални веб страни, па додека да го најдете натпреварот ви треба многу време, односно веб страната не им е како што треба. Во овој дел ќе прочитате нешто повеќе за тоа како функционира сајтот на обложувалницата.

Покриеност и понуда

Во покриеност и понуда може да се запонаете кој спортови ги покрива обложувалницата, додека во понуда колку понудени спортови и типови имате на располагање. Не секој сака да го игра класичното 1, Х, 2 обложување, па на многу луѓе им е важна понудата за да имаат поголем избор при типување.

Уплата и исплата

Најважниот сегмент во онлајн обложувањето е уплатата и исплатата. Зошто би ја избрале таа обложувалница ако не можете да уплатите или уште полошо ако не можете да си ги подигнете парите. Посебно внимаваме на овој дел и ви претставуваме детали за провизии, време на чекање, методи и слично.

Коефициенти / квоти

Секој играч сака да добие најголеми коефициенти. Ние додека ја оценуваме обложувалницата ги споредуваме коефициентите од таргет обложувалницата со останатите најдобри обложувалници, па на тој начин носиме заклучок за тоа колку вредат коефициентите и дали имаат најдобри коефициенти.

Корисничка поддршка

Уште еден важен детал ви претставуваме за обложувалницата која ја оценуваме. Тоа е корисничката поддршка. Иако некои онлајн кладилници имаат најдобри коефициенти, кога станува збор за корисничка поддршка тие ја немаат или пак е потребно неколку часа за да ви го решат вашиот проблем. Секој играч сака неговиот проблем да биде отстранет во истиот момент, па затоа внимавајте на ова.

Бонуси

Бонусите се главното оружје на онлајн обложувалниците. Тие преку бонусите привлекуваат што повеќе клиенти и им претставуваат различни понуди се со една цел, а тоа е да станат дел од нивното „семејство“.

Во живо

Онлајн обложувалниците имаат многу напредно ниво на обложување во живо. Можеби некои се позаостанати, но горенаведените обложувалници имаат навистина импресивна понуда. Тие преку визуелизација ви го прикажуваат текот на натпреварот, водат статистика и слично, а тоа многу помага за остварување на добивка.

Заклучок

Последниот дел ни е резервиран за заклучокот за таа онлајн кладилница. Горенаведеното го разложуваме и со неколку реченици ви ги претставуваме предностите и недостатоците на таа обложувалница.

рецензии на обложувалници оценки на кладилници

Зошто е важна оцената на онлајн кладилниците / обложувалниците?

Оцена на обложувалници е просечна вредност на оцени од различни сегменти на таргет веб сајтот.  Секој обложувач кој сака да се регистрира во некоја онлајн обложувалница е добро да прочита кои се предностите и недостатоците. Како што и погоре пишавме, ние ги оценуваме обложувалниците по делови, а пример на некого му се важни коефициентите, а на друг веб сајтот, додека трет е заинтересиран за бонуси за кладење и слично.

Зошто да изберете онлајн обложувалница?

Спортското обложвуање како и се друго бележи голем напредок. Благодарние на интернетот сега обложувањето е полесно од било кога. Доколку вие се одлучите за онлајн обложување, тогаш вие се што треба да направите е да изберете онлајн обложувалница.

Добивате повеќе

Коефициентите се генерално повисоки во сите онлајн обложувалници за разлика од локалните кладилници. На тој начин вашите пари вредат повеќе, односно добивката за истиот влог би била доста поголема.

Бонуси за кладење

Секоја онлајн кладилница нуди бонус. Најчесто бонусот за добредојде е во вредност од 100% на вашата прва уплата или пак имате добредојде бонус понуда во вид на бесплатни кредити за обложување исто така на вашиот прв депозит

Активни бонуси за кладење:

Изненадување за корисниците

Многу обложувалници нудат специјални понуди пред големите натпреварувања, програми за лојалност,исплата пред завршување на натпреварот, кеш аут функција и слично. Со кеш аут функцијата немате потреба да штитете одреден натпревар, туку понудена вие исплата нешто помала од можната за да се откажете од облогот.

Флексибилност

Со отворањето сметка во оналјн обложувалница вие заборавате чекањето во ред кој го има во локалните обложувалници, згрешени натпревари, разлика во коефициенти, нервозни вработени и слично.

Уплата и исплата

Уплатата најчесто се реализира веднаш и е без провизија, додека исплатата е во рок од 24 часа, па најмногу до пет работни денови.

Достапност

Без разлика каде и да сте, не мора никогаш да молите некој да ви го уплати вашиот тикет, затоа што сте на работа или во движење. Се што ви треба е компјутер или мобилен телефон и интернет. Освен тоа може да ги комбинирате натпреварите во живо со натпреварите кои не се започнати. На овој начин ги зголемувате шансите за добивка.

Се на едно место

Има многу љубители на спортското обложување кои сакаат и различни казино игри. Во горенаведените обложувалници имате исто така и опција за казино, па кога нема натпревари вие може да се забавувате со различни слот апарати, рулет, блек џек, покер и слично.

онлајн обложувалници онлајн кладилници
Внимавајте при изборот на онлајн обложувалница

На што да внимавате при избор на онлајн обложувалница?

Лиценца

Најосновното нешто е обложувалнциата да биде лиценцирана. Има онлајн обложувалници кои воопшто немаат лиценци или имаат во некои анонимус земји, па често играчите се соочуваат со измами. Нашите оценети онлајн обложувалници сите поседуваат исклучително добри и вредни лиценци, односно се лиценцирани во земји како Малта, Кипар, Курасао и сл.

Уплата и исплата

Внимавајте на упалтата и исплатата. Во некои обложувалници провизиите за уплата и исплата се екстремно високи, а времето на чекање е некогаш дури и со месеци. Во нормални услови овој процес за исплата трае од 24 часа до 5 работни дена. Се што е повеќе од тоа не е во ред.

Коефициенти / квоти

Изберете онлајн обложувалница која има солидна оценка за најдобри коефициенти. Секој игра за да добие пари, па за вашиот влог доколку добивате на друго место повеќе, веруваме дека ќе ја изберете таа со повисоки коефициенти.

Бонус

Немојте да бидете измамени со вртоглави бонуси. 1000%  бонус на вашата прва уплата или 100 евра бесплатни средства за обложување се само дел од понудите кои ги нудат обложувалниците, но пред да го земете бонусот прочитајте за правилата и условите за користење. Обично бараат истите пари да ги свртите 50 до 100 пати, а во практика тоа значи дека математички шанси имате, а реалните шанси се нешто помали од 0.5% за да ја повлечете вашата добивка.

Мобилна поддршка

Обично онлајн кладилниците имаат сите мобилна поддршка, но се уште постојат и такви обложувалници на кои не можете да пристапите од вашиот мобилен телефон. Сега живееме во динамично време и сме во движење, па голем хендикеп би било кога не можеме да се обложиме од мобилен телефон.

Ова се детали за рецензии на обложувалници, а исто така може да најдете и рецензии за онлајн казина на сајтот на Casinobonus.mk