• Вебстрана
  • Покриеност
  • Понуда
  • Коефициенти
  • Корисничка поддршка
  • Бонус
  • Во живо
3.5

Резиме

  • Солидни коефициенти
  • Одличен веб сајт
  • Слаба бонус понуда
Sending
User Review
0 (0 votes)

Општо за 2Win

Обложувалницата на 2Win важи за единствена онлајн обложувалница која има лиценца во Република Македонија. Располага со голем избор на типови за одреден натпревар, па може да кажеме дека нивната понуда е голема.

Доверба

2Win кај нас се појави неодамна, па одговорно тврдиме дека оваа обложувалница се уште не ужива која знае каква доверба на нашите простори, бидејќи нашето опшество е се уште приврзаник за класичните тикети во џеб. Како и да е, во последно време напредува и се развива, па е на добар пат да стигне до висока оценка за доверба.

Веб Сајт

Кога ќе накуцате 2Win во вашиот пребарувач, екстра брзо ќе ви се отвори домашната страница на оваа обложувалница, каде имате избор да кликнете за тоа што сте заинтересирани, било обложување, казино, видео лотарија или електронски игри. Големиот почетен банер ќе ви ги каже сите нови промоции, кои рака на срце и ги нема многу. Во делот од десно ги имате последните добитници, а веднаш под нив се активните џек-потови.

2Win
2WIn – Почетна страница

Јазици

Обично за онлајн обложувалниците важи правилото да бидат достапни на повеќе јазици, но овде располагаат само со два јазици и тоа Англиски и Македонски.

Покриеност

Обложувалница на 2Win покрива многу спортови. Од фудбал, кошарка, хокеј, ракомет, па дури и некој специфични како што се снукер, бејзбол и други.

Понуда на 2Win

Понудата за обложување е важен сегмент и игра голема улога при изборот на онлајн обложувалница. Да бидеме искрени, понудата е навистина огромна на 2Win, па за еден класичен настан имате избор на повеќе од 500 типови што тоа не е бројка за потценување. Доколку сакате да се обложувате тука, имате можност да се обложите на буквално тоа што ќе го посакате без разлика дали станува збор за конечен тип, голови и слично.

Коефициенти

Коефициентите не би ги оцениле со највисока оценка бидејќи во другите обложувалници се најдуваат и нешто подобри квоти. Како и да е веруваме дека ќе го задоволат вашето барање, па од 1 до 5 би им ставиле оцена 3.5 што е сосема добро.

Уплата и исплата на средства

Уплатата на средствата може да ја направите преку вашата кредитна или дебитна картичка од типот на Visa, Master и Maestro Card, a исплатата се врши исклучиво на вашата трансакциска сметка. Овој дел им е доста сиромашен во споредба со уплатите и исплатите од другите обложувалници.

Бонус во 2Win

Бонусот е изоствен во оваа онлајн обложувалница. Повремено нудат бонус за добредојде, но за жал не е секогаш активен и достапен.

Корисничка поддршка

Корисничката поддршка можете да ја најдете најдолу на сајтот во полето „Контакт“ и да ја пополните контакт формата, а потоа да очекувате е-маил со информации за вашиот проблем.

Во живо

Понудата и начинот за обложување во живо им се на високо ниво. Тука имате одлични коефициенти, а исто така и многу можности за обложување во живо. Воопшто понудата не им е сиромашна, бидејќи се случува да се најдат натпревари и од пониските лиги на понудата за обложување во живо. Исто така во овој дел освен фудбалот можете да најдете и дел од другите спортови.

2Win
2Win – Обложување во живо

Заклучок за 2Win

2Win може да ја наречеме класична онлајн обложувалница која располага со широка понуда за обложување, како и обложување во живо, голема понуда на типови и одличен веб сајт кој ќе ви пружи лесно функционирање.