Тип на денот

ТИП НА ДЕНОТ: (21.03.2020,14:00) ИСЛОЧ – НЕМАН

СУДИР НА НЕПРЕДВИДЛИВИ ЕКИПИ Белорусија, Вишаја лига, 21.03.2020: Ислоч – Неман ТИП 0-2 Резултат:  За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ислоч и Неман. Овде имаме дуел на две екипи кои во припремите […]

Тип на денот

ТИП НА ДЕНОТ: (17.03.2020,18:00) ГЕЦТЕПЕ – РИЗЕСПОР

ДУЕЛ НА ЕКИПИ СО ОЧАЈНА ФОРМА Турција, Супер лига, 17.03.2020: Гецтепе – Ризеспор ТИП 0-2 Резултат:  За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Гецтепе и Ризеспор од рамките на турската прва лига. Гецтепе […]

Тип на денот

ТИП НА ДЕНОТ: (16.03.2020,17:00) ЕСКИШЕХИР – АДАНАСПОР

ГОСТИТЕ СЕ ФАВОРИТИ Турција, Лига 1, 16.03.2020: Ескишехир – Аданаспор ТИП 2 Резултат: 0-1 За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ескишехир и Аданаспор од рамките на труската втора лига. Домаќините се на последното […]

Тип на денот

ТИП НА ДЕНОТ: (15.03.2020,14:00) ТРАБЗОН – БАШАКШЕХИР

ДЕРБИ ВО ТУРЦИЈА Турција, Супер лига, 15.03.2020: Трабзон – Башакшехир ТИП ГГ Резултат: 1-1 За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Трабзон и Башакшехир од рамктие на турската Супер лига. Овде станува збор за […]

Тип на денот

ТИП НА ДЕНОТ: (13.03.2020,20:30) ФОРТУНА – ПАДЕРБРОН

ДУЕЛ НА ОЧАЈНИТЕ Германија, Бундес Лига, 13.03.2020: Фортуна – Падерборн ТИП 3+ Резултат:  За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Фортуна и Падерборн од рамките на германската Бундеслига. Овде и двете екипи се […]

Тип на денот

ТИП НА ДЕНОТ: (12.03.2020,17:00) ОСМАНЛИСПОР – ЕСКИШЕХИР

НАЈМАЛКУ ПО 1 ГОЛ НА ДВЕТЕ СТРАНИ Турција, Лига 1, 12.03.2020: Османлиспор – Ескишехир ТИП ГГ Резултат: 1-1 За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Османлиспор и Ескишехиирспор од рамките на втората лига на […]

Тип на денот

ТИП НА ДЕНОТ: (11.03.2020,17:00) ТЕПЛИЦЕ – ЛИБЕРЕЦ

ГОСТИТЕ СЕ ВО ОДЛИЧНА ФОРМА Чешка, Лига 1, 11.03.2020: Теплице – Либерец ТИП 2 Резултат: ОДЛОЖЕНА За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Теплице и Либерец од рамките на првата чешка лига. Домаќините се […]

Тип на денот

ТИП НА ДЕНОТ: (10.03.2020,20:45) ПОРТСМУТ – ФЛИТВУД

БОРБА ЗА ПЛЕЈ ОФ Англија, Лига 1, 10.03.2020: Портсмут – Флитвуд ТИП ГГ Резултат: 2-2 За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Портсмут и Флитвуд од рамките на англиската лига 1. Портсмут се наоѓа […]

Тип на денот

ТИП НА ДЕНОТ: (09.03.2020,20:45) ЛАНС – ОРЛЕАНС

ДОМАЌИНИТЕ ЗА ФРАНЦИЈА 1 Франција, Лига 2, 09.03.2020: Ланс – Орлеанс ТИП 1 Резултат: 1-0 За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ланс и Орлеанс од рамките на фрнацуската втора лига. Домаќините се наоѓаат […]