Типови

Петок, 15/06 - Фудбал, Меѓународен, Светско првенство
15/06Португалија vs ШпанијаДа постигне погодок - двете екипитип: Да
9 / 10 единици
14/06/2018 15:52
Португалија - Шпанија
И двете репрезентации знаат да прикажат отворени и ефикасни натпревари, па затоа типуваме на голови.
Португалија

Португалската селекција во последниве години ја држи четвратата позиција на Фифа рангот. Вообичаената формација на тренерот Феранандо Сантос од 4-4-2 придонесува за оваа репрезентација да прикажува отворени и ефикасни натпревари.

Шпанија

Шпанија е едно од поголемите имиња во фудбалскиот свет. Тие беа Европски шампиони последно во 2012 година, а може да кажеме дека се меѓу топ фаворитите и оваа година. Најчесто играат со формација 4-3-3, а Диего Коста е најопасната точка во тимот.

Предвидување

Со оглед на тоа што станува збор за две одлични репрезентации, очекуваме отворен и ефикасен натпревар. Нашето предивдување е дека ќе има гол на двете страни, а тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 2.15.

Add a Comment