Петок, 11/10 - Фудбал, Меѓународен, EURO Championship - Qual.
11/10Црна Гора vs БугаријаДа постигне погодок - двете екипитип: Да
8 / 10 единици
07/10/2019 15:09
Црна Гора - Бугарија
И двете екипи се слични по квалитет, па затоа очекуваме по еден гол во двете мрежи.

Црна Гора


Репрезентацијата на Црна Гора игра катстрофално во овие квалификации, а најдобар показател за тоа се лошите резултати наназад. Имено, оваа репрезентација се уште нема победено и се наоѓа на претпоследното место на табелата.


Бугарија


Ништо подобро не може да кажеме ниту за бугарија. Со Црна гора имаат апсолутно ист учинок, но Црногорците имаат подобра гол разлика. Бугарија има доста слаба репрезентација, па затоа и нивните амбиции се минимални.


Предлог


Што да очекуваме од „очајни“ репрезентации кои се слични по квалитет... Наш предлог за овој дуел е ГГ со коефициент од 2.00 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply