Среда, 11/09 - Фудбал, Данска, Куп
11/09БК Фремад Амагер vs Лингби Болдклуб1X2тип: 2
6 / 10 единици
09/09/2019 14:48
Амагер - Лингби
Лингби е член на елитата и има поквалитетни играчи во својот ред, па затоа очекуваме победа за нив.

Амагер


Амагер оваа сезона иако најавија дека се стремат кон големи успеси, сепак реалнсота е малку подруга и го докажува спортивното. Овој клуб во последните пет натпревари има победено само еднаш, а тоа доволно кажува за нивната лоша форма.


Лингби


Лингби за разлика од Амагер е член на данската елита, но таму не може да се пофали со добри резултати. Се наоѓаат на 9-та позиција со вкупно 3 победи од досега изиграни 8 натпревари, а остнатите пет ги запишаа како порази.


Предлог


Овде станува збор за дуел на две екипи кои се во различни рангови, па со оглед на тоа што Лингби е дел од елитата, веруваме дека има и предност на овој натпревар. Наш предлог е 2-ка со коефициент од 2.00 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply