Типови

Петок, 13/07 - Фудбал, Република Ирска, Премиер Дивизија
13/07Бохемиан vs Слиго РоверсВкупно погодоци - над/подтип: Под 2.50
8 / 10 единици
12/07/2018 13:47
Бохемианс - Слајго
И двете екипи се во очајна форма, па затоа не очекуваме кој знае каков натпревар.

Бохемианс


Бохеамианс во овој натпревар влегува мотивиран, откако успеа да остане два натпревари по ред без пораз. Пред тоа врза два порази од Дери и Корк, но тоа некако како да беше очекувано.


Слајго


Иако слајго во последниот натпревар беше фаворит против Бреј, сепак не успеа да победи и барем за момент да се оддалечи од критичната зона. Моментално се наоѓа на само два бода над границата која води во втората лига.


Предвидување


И двете екипи се во очајна форма, а можеби Бохемианс има нешто повеќе шанси за победа. Како и да е, веруваме дека кој и да победи ќе победи со минимална разлика односно очекуваме натпревар без многу голови. Нашиот предлог тип е 0-2 гола, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.70.

Add a Comment