Отворете ја вашата сметка во Coinbet24 и добијте 100% бонус до 6000 денари!

Coinbet24

Coinbet24 e онлајн обложувалница која се појави на нашиот простор пред неполн месец, но сепак се покажа како одлична.

Овде можете да ги видите причините зошто да отворите сметка баш во Coinbet24.

Се што треба да направите е:

  1. Креирајте ја вашата сметка на Coinbet24 ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 1000 денари
  3. Уживајте во бонусот

Регистрирај се на Coinbet24

Услови и права за користење

  • Бонусот може да се добие само доколку сте нов корисник
  • Вредноста на бонусот е 100% до најмногу 6000 денари
  • Минималниот депозит е 250 денари, а доколку сакате да добиете бонус, вашиот депозит треба да биде најмалку 1000 денари
  • Понудата важи додека Coinbet24 не ја укине
  • Доколку се соочувате со проблеми и потешкотии, контактирајте ја корисничката поддршка

Регистрирај се на Coinbet24

Unibet ги враќа средствата до 25 евра ако промашите!

1 Trackback / Pingback

 1. Феноменот наречен дојава: Дали навистина постојат дојави? – Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*