William Hill на своите нови корисници им дава 3 х 10 евра бонус

william

William Hill ни ја претстави новата фантастична понуда за новите корисници.

Тие доделуваат три пати по 10 евра за спортско обложување. Бенефитите можете да ги искористете следејќи ги овие неколку чекори:

  1. Отворете сметка на William Hill  тука
  2. Направете ја вашата прва уплата и внесете го промо кодот C30
  3. Ставете го вашиот  влог од најмалку 10евра на коефициент поголем од 1.5 и уживајте во бонусот.

Права и услови за користење

  • Понудата важи само за новите корисници
  • Влогот треба да биде најмалку 10 евра за да бидете квалификувани за понудата
  • Коефициентот треба да биде поголем од 1.5 за да бидете квалификувани за понудата
  • Понудата е валидна за жителите на Велика Британија и Ирска
  • Уплатата преку Skrill, Netteler I paysafecard не е квалификувана за оваа понуда.
  • Добиениот бонус важи 30 дена откако ќе го добиете.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*