Unibet ги враќа средствата до 25 евра ако промашите!

Unibet

Обложувалницата на Unibet ни нуди одлична можност за обложување без ризик. Всушност ние доколку промашиме, средствата ќе ни бидат вратени на нашата сметка.

Еве што да направите:

  1. Креирајте ја вашата сметка на Unibet ТУКА
  2. Ставете го вашиот облог
  3. Доколку облогот е недобитен, средствата ќе ви бидат вратени на вашата сметка

Регистрирај се на Unibet
Услови и права за користење

  • Понудата важи само за нови корисници
  • Рефундираните средства можат да бидат најмногу до 25 евра
  • Коефициентот за облогот да биде квалификуван треба да биде над 1.40

Регистрирај се на Unibet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*