1XBet во комбинација со Серија А нудат Maserati Quattroporte S за најсреќниот!

1xbet

1ХBet како официјален спонзор на италијанската Серија А приредува лотарија во која главната награда е Maserati Quattroporte S.

Не пропуштајте ја оваа фантастична можност да бидете потенцијален добитник на овој „ЅВЕР“.

Како се игра?

1. Обложувајте се на италијанското фудбалско првенство Серија А 2017/18 (минималниот влог е 8 евра).
2. Добијте лото ливчиња од 16.09.2017 до 19.05.2018.
3. Учествувајте во наградното извлекувањет за да имате шанса да добиете дел од 500 000 бонус поени на крај од секое коло на Серија А.
4. Учествувајте во наградното извлекување на 22.05.2018 16:00 за да имате шанса да освоите вредни награди или супернаградата: Maserati Quattroporte S!
Регистрирај се на 1XBET

Какви награди има?

На крајот од сезоната 2017/18, клиентите кои се обложувале на Серија А ќе бидат вклучени во лотарија во која можат да освојат некој од следните подароци:

1 место: Maserati Quattroporte S
2 место: MacBook Pro
3 место: Samsung Galaxy S8 (10 победници)
4 место: 1000 бонус поени (1000 победници)

Кој износ на влог ќе ви донесе најголем профит?

Сѐ што треба да направите е да уплатите облог и ќе добиете бонус лото ливчиња. Се разбира, колку поголем е вашиот влог, толку повеќе ливчиња ќе добиете:

8 евра – 1 ливче
15 евра – 3 ливчиња
37 евра – 10 ливчиња
73 евра – 25 ливчиња
146 евра – 60 ливчиња
219 евра – 90 ливчиња
364 евра – 160 ливчиња
727 евра – 350 ливчиња
1,091 евра – 600 ливчиња
Над 1,454 евра – 1000 ливчиња

Регистрирај се на 1XBET

Правила и услови:

 • За да учествувате, треба да се регистрирате или логирате на 1xBet. Учеството е бесплатно.
 • Понудата ќе биде достапна од 16.09.2017 до 19.05.2018 (вклучително).
 • Бесплатни лото ливчиња автоматски ќе бидат впишани на промотивната страница за облози на мечеви од Серија А со влог од барем 8 евра. Облози со бонус средства нема да бидат вклучени.
 • Бројот на облози и ливчиња е неограничен.
 • Ако еден натпревар е одложен за повеќе од 48 часа или вашиот облог е рефундиран, тогаш лото ливчето се смета за поништено.
 • Добитните ливчиња ќе бидат избрани по случаен избор.
  500 бонус поени автоматски ќе бидат доделени на носителите на добитните ливчиња на крајот од секое коло. Во секое коло има 1000 добитници.
 • Ако играчот не уплати облози во коло на Серија А, тогаш тој не учествува во извлекувањето на 500.000 бонус на крајот од колото. Сепак, тој сѐ уште ќе биде во можност да се обложува во следните кола и да учествува во извлекувањето на супер наградата на крајот од сезоната.
 • Извлекувањето на наградите ќе се одржи за сите учесници на 22.05.2018 16:00 на страницата на понудата.
 • Добитникот на супер наградата нема да има право да добие ниту една друга награда.
 • Понудата е достапна само за едно лице по семејство и само една IP-адреса, PC и сметка може да се користат.
 • 1xBet го задржува правото да ја поништи или повлече оваа понуда или да направи измена на било која одредба во неа во било кое време без известување или давање на причина.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*