Обложувај се без ризик на Русија – Саудиска Арабија : Со Coinbet24 може само да добиете на овој натпревар, а никако да изгубите!

Coinbet24

По повод почетокот на Светското првенство во Русија, онлајн обложувалницата на Coinbet24 ни претстави фантастична понуда.

Имено, тие за првиот натпревар помеѓу Русија и Саудиска Арабија, нудат повраток на средствата во вредност од 500 денари доколку се обложите на овај натпревар и не го погодите конечниот исход.

Како да учествувате?

  1. Регистрирајте се на Coinbet24ТУКА
  2. Уплатете точно 500 денари на натпреварот помеѓу Русија и Саудиска Арабија
  3. Уживајте во натпреварот

Регистрирај се на Coinbet24

Услови и правила за користење

  • Понудата е валидна за сите стари и нови корисници на Coinbet24
  • За да бидете квалификувани треба да уплатите 500 денари на конечен исход, односно 1 X 2.
  • Квалификувани се уплатите кои се направени пред почетокот на натпреварот.
  • Доколку промашите средствата се враќаат на вашата корисничка сметка и со нив можете да уплатите нов тикет.
  • Само првиот уплатен тикет на овај натпревар од секој корисник е валиден и влегува во конкуренција.
  • Понудата важи само за натпреварот Русија – Саудиска Арабија

Играј без ризик на Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*