Кој ќе биде победник во групата? Еве што велат обложувалниците!

Од 14-ти јуни до 15-ти јули фудбалот ќе биде главна тема во целиот свет, а се останато ќе биде споредно.

На неколку денови пред почетокот, светот веќе го тресе мундијалската треска, а обложувалниците се спремни со своите понуди за Светското првенство.

Светското првенство ќе биде повод да се обложат и оние кои не се големи љубители на обложувањето, бидејќи фудбалот ќе биде главна преокупација цели 30 дена.

За оние кои што сакаат да се обложуваат нашиот портал ќе ви нуди најави, анализи и предлог типови за сите натпревари од Мундијалот.

Обложувалниците се спремни со своите понуди, па редно е да видиме кој според нив е фаворит во секоја од групите.

Според обложувалницата Coinbet24 вака изгледаат коефициентите за конечен победник во групата!

Група А

Уругвај – 1.95
Русија – 2.70
Египет – 7.00
Саудиска Арабија 45.00

Група Б

Шпанија – 1.55
Португалија 3.10
Мароко 19.00
Иран 40.00

Група Ц

Франција 1.35
Данска 7.00
Перу 12.00
Австралија 25.00

Група Д

Аргентина 1.65
Хрватска 3.40
Нигерија 12.00
Исланд 15.00

Група Е

Бразил 1.30
Швајцарија 8.00
Србија 11.00
Костарика 25.00

Група Ф

Германија 1.35
Мексико 8.00
Шведска 9.00
Јужна Кореја 20.00

Група Г

Белгија 1.85
Англија 2.25
Тунис 17.00
Панама 45.00

Група Х

Колумбија 2.30
Полска 2.80
Сенегал 8.00
Јапонија 10.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*