Што се уплаќа денес? (13.06.2018)

Што се уплаќа денес

Оваа категорија се покажува како доста успешна (ВИДИ ТУКА), па многу пати досега благодарение на овие информации бевме добитни. За денес исто така ви претставуваме дабл.

Палермо – Фросиноне – 1 @ 2.10

Вкупната уплата на овој плејоф натпревар е 31.253 евра. За победа на Палермо, уплатата е 21.171 евра. За реми, уплатата е 7.344 евра, додека за победа на гостите уплтата е само 2.739 евра.

Солигорск – Торпедо – 1 @ 1.77

Tука имаме мала уплата од 2049 евра, но распоредот е интересен. За победа на домаќинот уплатата е 1.804 евра, за реми 177 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 68 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*