Обложувалниците се изјаснија: Овие се коефициентите за победник на Мундијалот!

екстра тикет

Само уште малку време остана до најинтересното репрезентациско натпреварување во фудбал. Обложувалниците со цел да привлечат повеќе клиенти ни прикажаа доста различни игри, а тука е најпознатата и најдолгорочната за ова натпреварување. Тоа е играта ШАМПИОН на Мундијалот.

Ние во прилог ќе ви ги доставиме коефициентите на оналјн обложувалницата на Coinbet24. Располагаат со повеќе видови игри, а тука ги напишавме вредностите само за шампионот на Мундијалот.

Според нив, најголеми шанси за освојување на Мундијалот во Русија имаат репрезентациите на Бразил и Германија со коефициент вреден 5.50. После нив е репрезентацијата на Шпанија со коефициент 7, а нешто помалку шанси имаат Германија и Аргентина односно коефициентите за нив се 8 и 10.

Според видување, сметаме дека репрезентациите на Англија и Португалија се потценети, бидејќи коефициентот за нив е навистина висок, поточно 19 и 26.

Она што е посебно интересно е репрезентацијата на Мохамед Салах, односно Египет. За нив Coinbet24 нуди неверојатен коефициент од 150.

Како најголем аутсадер е репрезентацијата на Панама и има коефициент вреден 1001, додека Саудиска Арабија е претпоследна со коефициент 751.

Ние ја препорачуваме оваа обложувалница да биде ваш избор, поради тоа што нуди македонска корисничка поддршка и уплата во денари. Така многу лесно ќе може да ги контролирате финасиите и брзо да се снајдете на веб сајтот.

Доколку одлучите да играте во оваа обложувалница, исто така имате екслузивна можност да си добиете 100% бонус до 6000 денари на вашата прва уплата кој веруваме дека ќе ви биде од голема корист за престојното Светско првенство.

Добиј бонус на Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*