За сите „мајстори“ за точен резултат во Премиер Лига, Coinbet24 нуди „осигурување“

coinbet24

Доколку сте „мајстор“ за точен резултат во Премиер Лига, Coinbet24 ви нуди „осигурување“, односно и да погрешете ќе ви ги врати парите.

Цела сезона 2016/2017 имате промоција за играта точен резултат. Доколку го уплатите замислениот резултат, а натпреварот заврши 0-0, вие ќе добиете рефундирање на средствата.

Доколку сте обожавател на играта точен резултат, не ја пропуштајте оваа фантастична промоција на Coinbet24.

Правилата важат само за натпреварите од Премиер Лига.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*