Bet365 доделува 5 евра бонус: Проверете ја вашата е-пошта!

Во рамките на второто коло од елитното натпреварување, на 27-ми септември на Паркот на Принцовите, гостува Минхенскиот Баерн.

По тој повод Bet365 за сите постојани корисници доделува 5 евра бонус за обложување во живо на овој натпревар.

Како да го добиете бонусот?

  • Ставете го вашиот облог на ПСЖ – Баерн Минхен пред започнувањето на натпреварот.
  • Вие ќе добиете бонус во вредноста од вашиот влог. ( најмногу до 5 евра)
  • Вашиот бонус станува активен откако ќе почне натпреварот.
  • Откако ќе го одберете вашиот тип, користете го копчето (Use free bet).

Уживајте во натпреварот!!!

Правила и услови за користење

  • За бонусот сте квалификувани само ако ви има пристинато е-маил со оваа содржина.
  • Бонусот може да го искористете на сите опции кои ги нуди Bet365 за обложување во живо.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*