За секој тикет со повеќе од 3 натпревари добивате бонус на Bet365

b365

Искористете ја фантастичната понуда на Bet365 – еуро бонус за секој комбо тикет максимално до 100%.

Оваа понуда важи за најголемите европски лиги и елитните натпреварувања како лига на шампиони и лига на европа.

Составете тикет со три или повеќе натпревари и очекувајте голема добивка.

Бонусот зависи од бројот на натпревари кој ќе ги одиграте.

Во прилог табела со натпреварите и вредноста на бонусот.

 

Bet TypeBonus
Trebles5% bonus
4-folds10% bonus
5-folds10% bonus
6-folds20% Bonus
7-folds30% bonus
8-folds40% bonus
9-folds50% bonus
10-folds60% bonus
11-folds70% bonus
12-folds80% bonus
13-folds90% bonus
14-folds and upwards100% bonus

 

Правила и услови за користење

  • Промоцијата важи ако го уплатите тикет пред да започнат натпреварите.
  • Квалификувани лиги за оваа промоција се: UEFA Champions League, English Premier League, Italian Serie A, Spanish Primera Liga, German Bundesliga 1 or Australian A-League.
  • Промоцијата не важи за игрите на двојна шанса.
  • Бонусниот дел ќе биде додаден на вашата сметка после 24 часа од завршувањето на последниот натпревар на тикетот
  • Bet365 го задржува правото да изврши измени, понитштување, враќање или одбивање на промоција по сопствено убедување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*