Unibet ви нуди шанса за добивка без ризик

unibet

Промоцијата на Unibet опфаќа игра без ризик.

Тоа значи дека ако вашиот прв облог биде промашен, вие ќе добиете рефундирање на средствата до 100% најмногу до 25 евра.

Регистрирај се на Unibet

За да направите исплата, рефундираните средства треба да ги изиграте најмалку 3 пати на коефициент поголем од 1.4.

Играјте без ризик во Unibet!

1 Trackback / Pingback

  1. Бонус за кладење – Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*