Добијте бесплатни средства за обложување во обложувалницата на Unibet!

Unibet

Unibet е една од постарите онлајн обложувалници која ужива голема доверба кај играчите, а исто така се познати по својата лојална програма за нивните корисници.

Ако уплатите 10 евра на тикет со најмалку 4 натпревари пред да започнат, вие ќе си добиете 5 евра бесплатни средства за обложување.

Направете го следното:

 1. Пријавете се за понудата
 2. Уплатете 10 евра на 4 натпревари пред да започнат до недела 23:59
 3. Вие ќе добиете 5 евра бесплатни средства во понеделник 13:00
 4. Регистрирај се на Unibet

Услови и права за користење

 • Понудата важи еднаш неделно
 • За да се квалификувате за оваа понуда задолжително треба да се пријавите
 • За да се квалификувате за оваа понуда мора да уплатите најмалку 10 евра
 • Вкупниот коефициент на 4-те натпревари треба да биде најмалку 3
 • Уплатата мора да ја извршите до недела 23:59
 • Натпреварите треба да бидат уплатени пред да започнат
 • Бесплатните 5 евра ќе бида кредитирани во понеделник во 13:00
 • Натпреварите мора да бидат уплатени со сопствени средства, а не бонуси или бесплатни средства
 • Доколку има прекинат или откажан натпревар, понудат се поништува

Регистрирај се на Unibet
 

1 Trackback / Pingback

 1. Финале во ХОКЕЈ Лигата на Шампиони: Најава, анализа и предлог тип – Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*