Неверојатни две промоции од Coinbet24: И да промашиш не губиш ништо!

Обложувалницата на Coinbet24 неодамна се појави на нашиот пазар и направи вистински бум со погодностите кои ги нуди на своите играчи.

Сега реши повторно да застане на страна на играчите и да им понуди две одлични можности. Имено, станува збор за две нови промоции со кои ви се враќа влогот.

Доколку натпреварот од Премиер Лига заврши 0-0, а вие сте го уплатиле пред започнувањето, тогаш ви следува повраток на уплатените средства до 3.000 денари.

Правила за учество во 0-0 сигурно обложување:

 • Направете тикет со точен резултат пред почетокот на натпреварот за минимум 200 МКД
 • Првиот тикет со точен резултат на тој натпревар влегува во конкуренција
 • Ако тикетот е промашен а мечот заврши со резултат 0-0 тогаш ние ќе ви го вратиме влогот до 3000 мкд
 • Што треба да направите: По завршувањето на натпреварот кој го имате на вашиот тикет, контактирајте ги на [email protected] или на нашиот чат во живо и ќе го добиете вашиот влог назад!

Втората промоција се однесува за комбо тикетите. Доколку ги промашите сите натпревари на тикетот, во тој случај ви следува враќање на уплатените пари.

За да бидете квалификувани во оваа промоција:

 • Тикетот треба да има минимум 5 натпревари
 • Системски тикети не учествуваат
 • Секој кофициент треба да биде помал од 2.10
 • Сите натпревари треба да бидат промашени за да ви се врати уплатата

Втората опција за враќање на парите е ако промашите само еден натпревар на тикетот. За да добиете повраток на средствата вие треба да ги исполните следните услови:

 • Тикетот треба да има минимум 6 натпревари
 • Минимум коефициент на секој натпревар 1.90
 • Само тикети со еден промашен натпревар имаат право за враќање на влогот.
 • Системски тикети не учествуваат
 • Се што треба да направите е да не контактирате ги на [email protected] или на нашиот чат во живо по завршувањето на натпреварите и ние ќе ви го вратиме влогот

Регистрирај се на Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*