Нов ден, нов iPhone X!

1xbet

1ХBet се прилично нови на пазарот за обложување, но во последно време, тие завземаат место меѓу најдобрите. Најзаслужни за тоа се високите бонуси кои ги даваат и промоциите со кои знаат да изненадат.

Моменталната фантастична промо понуда е доделување на iPhone X еднаш дневно.

Како да го добиете?

 1. Играј на 1хGames
 2. Добиј тикет за лотарија за секој влог од 2 евра

Какви награди има?

 • Секој ден се извлекува по еден случаен добитник на iPhone X
 • 500 бесплатни вртења на Lucky Wheel за 100 добитници

Кој износ на влог ќе ви донесе најголем профит?

Се што треба да направите е да уплатите облог на 1xGames и ќе добиете бонус лото ливчиња. Се разбира, колку поголем е вашиот влог, толку повеќе ливчиња ќе добиете:

• 2 EUR – 1 ливче
• 15 EUR – 3 ливчиња
• 37 EUR – 10 ливчиња
• 74 EUR – 25 ливчиња
• 147 EUR – 60 ливчиња
• 221 EUR – 90 ливчиња
• 368 EUR – 160 ливчиња
• 735 EUR – 350 ливчиња
• 1,102 EUR – 600 ливчиња
• Повеќе од 1,469 EUR – 1,000 ливчиња
Регистрирај се на 1XBET

Правила и услови

 • За да учествувате, треба да се регистрирате или логирате на 1xBet. Учеството е бесплатно
 • Понудата важи од 03.11.2017 до 05.12.2017
 • Бројот на лото ливчиња кој може да го добиете е неограничен
 • Добитните ливчиња ќе бидат избрани по случаен избор
 • Компанијата го задржува правото да ја поништи или повлече оваа понуда или да направи измена на било која одредба во неа во било кое време без известување или давање на причина.
 • Само регистрирани клиенти може да земат учество во понудата
 • Понудата е достапна само за едно лице по семејство и само една IP-адреса, PC и сметка може да се користат
 • Облози во кои се користат бонус средства не се вклучени

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*