Екстра тикети од Coinbet24: Зголемени коефициенти за 20% (01.09.2018)

Обложувалницата Coinbet24 излезе со специјална понуда за вас „Екстра тикети“ на кој добивате 20% зголемени коефициенти секој ден.

Coinbet24 е една од водечките обложувалници на македонскиот пазар и постојано ја зголемува својата понуда со цел да ги задоволи љубителите на обложувањето.

„Екстра тикети“ е понуда која што сигурно ќе ви се допадне, бидејќи добивате 20% поголеми коефициенти.

За денес, во категоријата „Екстра тикети“, Coinbet24 ни претставува дури пет тикети кои одлични коефициенти, па сигурни сме дека ќе изберете барем еден.

Изиграј го екстра тикетот на Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*