Што се уплаќа денес (сабота, 01.09.2018)

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Дижон – Каен 1 @1.90

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 22.626 евра од кои дури 89%, односно 20.015 евра се уплатени за победа на домаќинот, само 442 евра за реми и 2.170 евра за победа на гостинот.

Болоња – Интер 2 @1.68

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 38.877 евра од кои 85%, односно 33.122 евра се уплатени за победа на Интер, за реми се уплатени 3.390 евра, а за победа на Болоња само 2.365 евра.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*