Coinbet24 е секогаш на страна на обложувачите! Ова е нивниот новитет!

Coinbet24 стана вистински бренд на обложувачкиот пазар. Обложувачите го прифатија одлично, а се погоре и погоре се издигнува благодарение на некои елемнти кои ги содржи во себе.

Најпрво секојдневно нуди екстра тикети со зголемени коефициенти за 20%. Можеби 20% изгледаат малку, но на добивка од 10.000 мкд, 2000 денари имате додатна заработка, која и не е малку.  Имено, обложувалницата избира неколку натпревари и ви ги претставува во форма на тикет, а со самото уплаќање вие добивате 20% повисоки коефициенти.

Уште еден доказ дека се на страна на корисниците е тоа дека веќе од денес започнаа со претставување на повеќе екстра тикет, па така вие ќе имате повеќе избор. Тие ќе ни нудат секојдневно по два до три тикети во обичен ден, а за време на викендот кога понудата е поголема, на располагање ќе иамме дури до 5 тикети. На тој начин се зголемуваат шансите за добивка.

Специјализираниот сајт Кладење.мк секојдневно ќе ви ги претставува тикетите со зголемени коефициенти!

Освен тоа, ако се уште немате креирано сметка во Coinbet24 тоа може да го сторите ТУКА. Доколку одлучите да депозирате најмалку 1000 денари, вие ќе си добиете 100% бонус до 6000 денари, се разбира ако вие сакате.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*