Категорија: Обложувалница

Coinbet24 е секогаш на страна на обложувачите! Ова е нивниот новитет!

Coinbet24 стана вистински бренд на обложувачкиот пазар. Обложувачите го прифатија одлично, а се погоре и погоре се издигнува благодарение на некои елемнти кои ги содржи во себе. Најпрво секојдневно нуди екстра тикети со зголемени коефициенти за 20%. Можеби 20% изгледаат малку, но на добивка од 10.000 мкд, 2000 денари имате додатна заработка, која и не

Топ 5 онлајн обложувалници достапни во Македонија!

Тимот на Кладење.мк според личното искуство реши да ви ги рангира онлајн обложувалниците кои се достапни на нашите простори и да ви помогне при изборот на онлајн обложувалница. Бр. 5 – Unibet Според нашето рангирање, на онлајн обложувалницата Unibet и го „дадовме“ 5-то место. Оваа обложувалница е со долга традиција и е доста распространета шриум

Спортско обложување: Забава и профит

Спортско обложување е активност на предвидување на резултати на спортски натпревари и ставање на облог на можниот резултат. Спортските обложувалници имаат улога на пазар за спортски облози кои најчесто имаат двоен резултат. Еден тим може или да победи или да изгуби. Спортската обложувалница прифаќа облози и за двата резултати и притоа одржува широк спектар на опции

Кладење на интернет – онлајн кладење

Онлајн кладење станува познато во 1996 година, и тогаш е на едно многу незавидно ниво. Се случуваше да има неисплатени добивки и преку ноќ да се затвораат онлајн кладилници. Денес тоа е регулирано и контролирано и кладилниците се легални. А онлајн спортското кладење е многу безбедно и едноставно. Корисничка сметка ќе отворите лесно и многу

Како да се кладите на кошарка

Секако како и кај другите типови на спортско кладење, важат некои правила и за кладењето на кошарка. Кошарката е доста популарен спорт, и многу обложувалници го нудат како опција за кладење. Исто добра работа е тоа што популарните лиги во кошарка имаат големо покровителство од страна на медиумите, па така вие може лесно да пратите

10Bet преку Betradar нуди 30.000+ преноси во живо

10bet е една од најбрзо растечките онлајн обложувалници со модел кој совршено се вклопува за играње преку лаптоп или смарт телефон. Сега компанијата го подобрува обложувањето со потпишувањето договор со Betradar. Договорот ќе им осигура на спортските обложувачи огромен број на спортови во живо преку 10bet интернет страницата. Партнерството помеѓу 10bet и Betradar ќе и