Се уште немате сметка во Coinbet24? Ова е вистински момент да го сторите тоа!

екстра тикет

Како што и претходно напишавме, обложувалницата на Coinbet24 e прилично нова на нашите простори, но сепак се издигна на едно ниво како и најстарите и најдобрите онлајн обложувалници.

Имено, оваа обложувалница за сите нови корисници нуди 100% бонус до 6000 денари на вашата прва уплата.

Се што треба да направите е:

 1. Креирајте ја вашата сметка ТУКА
 2. Направете уплата од најмалку 1000 денари
 3. Уживајте во бонусот

Регистрирај се на Coinbet24

Услови и права за користење

  • Бонусот може да се добие само доколку сте нов корисник
  • Вредноста на бонусот е 100% до најмногу 6000 денари
  • Минималниот депозит е 250 денари, а доколку сакате да добиете бонус, вашиот депозит треба да биде најмалку 1000 денари
  • Понудата важи додека Coinbet24 не ја укине
  • Доколку се соочувате со проблеми и потешкотии, контактирајте ја корисничката поддршка

Регистрирај се на Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*