Што се уплаќа денес? (31.05.2018 ТЕНИС)

Што се уплаќа денес

За денес ги издвоивме тенис натпреварите на кои има солидни уплати, па можеби тоа ќе биде добар показател за добивка…

Цуренко – Вандевеге – 2 @ 1.47

На овој натпревар вкупната уплата е 16.144 евра, од кои 15.327 евра се уплатени на Вандевеге, а само 817 евра се на Цуренко.

Куевас – Андресон – 2 @ 1.74

Според уплатата Андерсон е фаворит во овој дуел. Од вкупна уплата од 15.140 евра, 10.052 евра се уплатени за победа на Андерсон. За победа на Куевас вкупната уплатена сума е 5089 евра.

Фучович – Едмунд – 2 @ 1.38

Уплатената цифра не е кој знае колку висока на овој дуел, но сепак доволно за да влезе во нашиот избор. Вкупната уплата е 14.746 евра, од кои 13.389 одат за победа на Едмунд, а останатите 1357 евра се уплатени на Фучович.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*