Coinbet24 прераснува во водечки обложувачки бренд на нашите простори!

Coinbet24

Неодамна на нашиот пазар стана достапна обложувалницата на Coinbet24. Луѓето ја прифатија одлично, бидејќи им понуди комплетна македонска поддршка и што е најважно уплата и исплата во денари.

Кога сме кај уплатата и исплатата, во обложувалницата може да уплатите со вашата кредитна и дебитна картичка најмалку 250 денари, а исплатата се врши на истиот начин за многу кратко време. Располага со одлични коефициенти и широк спектар на натпревари во живо.

Луѓето сфатија дека задоволството е на високо ниво кога се обложуваат онлајн. Нема потреба да чекаат во редиците на шалтерите, нема да се соочуваат со нервозни играчи и нема потреба да излегуваат од дома за да го уплатат својот тикет.

Кога ќе отворите сметка во Coinbet24 вие ќе може да играте 24/7 преку вашиот компјутер, мобилен или табелет каде и да сте.

Како причина плус ќе ви го наведеме бонусот за добредојде кој го нуди оваа обложувалница. Со цел да привлечат повеќе корисници, тие одлучија сите кои ќе се регистрираат и ќе направат депозит од најмалку 1000 денари да ги „почестат“ со 100% бонус до 6000 денари.

Практично тоа би изгледало вака:

Уплата 3000 денари + Бонус 3000 денари = 6000 денари расположливи средства.

Зошто да не ги зголемете вашите шанси за добивка? Зошто да играте со 3000 денари кога може да играте со 6000 денари?

Отворете ја вашата сметка ТУКА, уживајте во бонусот и создадете шанса за голема добивка!

Регистрирај се на Coinbet24

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*