Специјална понуда: „Екстра тикет“ со зголемени коефициенти од Coinbet24

Coinbet24

Обложувалницата Coinbet24 излезе со специјална понуда за вас „Екстра тикет“ на кој добивате 20% зголемени коефициенти секој ден.

Coinbet24 е една од водечките обложувалници на македонскиот пазар и постојано ја зголемува својата понуда со цел да ги задоволи љубителите на обложувањето.

„Екстра тикетот“ е понуда која што сигурно ќе ви се допадне, бидејќи добивате 20% поголеми коефициенти.

Во денешниот тикет Coinbet24 нуди 3 натпревари чии стандарден коефициент изнесува 14.83, меѓутоа со уплата на истиот добивате квота 17.80.

Притоа, трите парови кои се ставени на тикетот се и тоа како реални, па сигурно многумина од вас ќе сакаат да ги изиграат.

Тромсо – Розенборг 2-2, Белгија – Костарика 1 (со 1 хендикеп) и Вернамо – Јокопинг X

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*