Што се уплаќа денес? (11.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес избравме два натпревари на кои има солидна уплата.

Јужна Кореја – Сенегал – 2 @ 2.24

Вкупната уплата за овој контролен натпревар е 15.942 евра. За победа на Јужна Кореја уплатата е 1.116 евра, за реми уплатата изнесува 2.878 евра, додека за победа на Сенегал уплатата е 11.948 евра.

Белгија – Костарика – 1 @ 1.26

Уплатата за овој дуел изнесува 83.044 евра. За победа на Белгија има уплата од 75.262 евра, за реми се уплатени 5.922 евра и 1.861 евра се уплатени за победа на Костарика.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*