Специјална понуда: „Екстра тикет“ со зголемени коефициенти од Coinbet24

Coinbet24

Обложувалницата Coinbet24 излезе со специјална понуда за вас „Екстра тикет“ на кој добивате 20% зголемени коефициенти секој ден.

Coinbet24 е една од водечките обложувалници на македонскиот пазар и постојано ја зголемува својата понуда со цел да ги задоволи љубителите на обложувањето.

„Екстра тикетот“ е понуда која што сигурно ќе ви се допадне, бидејќи добивате 20% поголеми коефициенти.

Во денешниот тикет Coinbet24 нуди 4 натпревари чии стандарден коефициент изнесува 17.90, меѓутоа со уплата на истиот добивате квота 21.49.

Притоа, четирите парови кои се ставени на тикетот се и тоа како реални, па сигурно многумина од вас ќе сакаат да ги изиграат.

Бран – Валеренга 3+, Палермо – Венеција Тип 1, Спортинг Хихон – Ваљадолид 1-1 и Аустрија – Бразил 2-2.

Не пропуштајте ја специјалната понуда, одиграјте го „екстра тикетот“ ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*