ЕУРО во услови на КОВИД – протоколи, правила, информации

По официјалното објавување на веста, сега и дефинитивно знаеме дека навивачите ќе имаат дозвола да … Продолжи со читање ЕУРО во услови на КОВИД – протоколи, правила, информации