Специјал тикет за натпреварот Италија – Шпанија

Денес на „менито“ го имаме првиот полуфинален натпревар од ЕУРО 2020 каде што силата ќе ја мерат селекциите на Италија и Шпанија.

Мора да признаеме дека Италија некако полесно стигна до овој дел, но во никој случај селекцијата на Шпанија не треба да се потцени.

Овде имаме многу интересен натпревар, а ние решивме да го направиме уште повозбудлив со тоа што ви составивме специјал тикет во Bet365, поточно тикет со повеќе типови и тоа само за овој натпревар.

Вкупниот коефициент е 11, а нашиот избор е:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*