Специјал тикет за натпреварот Италија – Велс

Без прекин течат натпреварите од ЕУРО 2020 и досега имавме прилика да видиме многу интересни дуели, а во продолжение веруваме дека возбудата ќе биде се поголема и поголема.

Денес имаме два дуели на менито, а ние за едниот, поточно за Италија – Велс решивме да ви претставиме нешто поразлично за обложување.

Имено, станува збор за специјал тикет кој го креиравме во Bet365, со повеќе типови и тоа само за овој натпревар.

Вкупниот коефициент е 12, а нашиот избор е:

  • 1
  • ГГ
  • Повеќе од 8.5 корнери на натпреварот
  • Повеќе од 2.5 картони на натпреварот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*