Панче Ќумбев со анализа и предлози за последните дуели од Група А

Ќумбев

Група А: Италија – Велс ( време: 18:00 ч. )

Најдобриот фудбал до сега на шампионатот го прикажаа Италијанците. Играат модерно, напаѓачки и ефективно. Велс исто така покажа дека е сериозна репрезентација и веќе собра четири бода што веројатно е доволно за пласман понатаму. Можеби Манчини ќе им даде шанса на овој натпревар на оние кои што не настапија до сега и ќе игра со изменет состав, но сепак очекувам победа на Италија и тоа со најмалку три гола на натпреварот.

ТИП: Италија – Велс – 1 и 3+ @ 2.80 во 22Bet

Се за ЕУРО 2021 на едно место, домаќини, групи, распоред, најава, анализа, очекувања, предлог типови, ковид протоколи, правила, рестрикции

Група А: Швајцарија -Турција ( време: 18:00 ч. )

Турците се тотално разочарување на ова првенство. Очекував многу повеќе од нив бидејќи имаат сосема добра репрезентација. Швајцарија мора да победи доколку сака да оди понатаму, а мислам и дека има и состав и сили за да го направи тоа. Затоа овде типувам победа на Швајцарците.

ТИП: Швајцарија – Турција – 1 @ 1.70 во 22Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*