Специјал тикет за натпреварот Англија – Данска

Вечер ќе го дознаеме вториот финалнист, поточно противникот на Италија во рамките на финалето од ова европско првенство.

Точно во 21:00 часот силата ќе ја мерат селекциите на Англија и Данска. Англичаните имаат големи амбиции, додека Данска не смее да се потцени во никој случај.

Ние за овој дуел составивме специјал тикет во Bet365 со повеќе типови и тоа само за овој натпревар.

Вкупниот коефициент е 11, а нашиот избор е:

  • ГГ
  • 1/1
  • Повеќе од 2.5 картони на натпреварот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*