1xBet со неверојатен бонус: 100% до 6000 денари на вашата прва уплата!

1xBet е брзорастечки бренд од областа на обложувањето и неодамна го решија проблемот со уплатата и исплата. Со еден збор сега со само неколку кликови може да направите депозит од вашите кредитини и дебитни картички и да си добиете 100% бонус.

Како можам да добијам бонус?

  1. Регистрирај се на 1xBet вебсајтот.
  2. Пополните ги сите полиња во Мојата сметка.
  3. Дополнете ја вашата сметка до 6000 MKD (или еквивалентен износ во друга валута).
  4. Бонусот ќе биде префрлен автоматски на вашата сметка откако ќе депонирате средства.

Регистрирај се на 1XBET

Правила и услови

 • Клиентот има право на само еден бонус. Минималниот потребен депозит за активирање на бонусот изнесува 50 MKD.
 • Бонусот се префрла автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши првото депонирање. Бонусот се префрла само на сметки со целосно комплетирани профили.
 • Износот на бонусот мора да биде уплатен 5 пати во рамки на комбинациски облози. Секој комбинациски облог мора да содржи 3 или повеќе настани. Барем 3 настани во комбинацискиот облог мора да се со коефициент од 1.40 или повисоко.
 • Износот на бонусот се смета дека е „пренесен“ единствено кога сите облози уплатени во рамките на износот на бонусот се намирени.
 • Пред условите на понудата да се исполнат, не можат да се повлечат средства (освен во случај на исклучоци кои се наведени во Прилогот*.)
 • Обложувањето во износ на бонусот мора целосно да биде завршено пред клиентот да може да ги повлече сите средства од сметката (или да пренесе средства на казиното), инаку бонусот и сета добивка која произлегува од него ќе се сметаат за поништени.
 • Оваа понуда не може да биде користена во врска со ниту едни други промотивни или специјални понуди.
 • 1xBet може да изврши измена, поништи, обнови или одбие било која промотивна понуда во било кое време без претходно известување.
 • 1xBet може да ги ограничи или да им го одземе правото на учество на клиентите во оваа или било која друга понуда.
 • 1xBet го задржува правото да ги прoвери записите и историјата на трансакциите на клиентите заради било која причина. Во случај доколку при проверка се утврди дека одреден клиент или клиенти применуваат стратегии кои според дискреционото право на 1xBet смета дека не се дозволени, 1xBet го задржува правото да го одземе правото на учество на дадените клиенти во промотивната понуда и да го поништи бонусот.
 • Само еден бонус е дозволен по клиент, по домаќинство, по адреса, по споделен компјутер и споделена IP адреса, како и по било кој детал на сметката како што се e-mail адреса, банкарска сметка, информации за кредитна картичка и број на сметка во платежен систем. Било кој вид на злоупотреба на понудата може да доведе до затварање на сметката на корисникот.
 • Клиентот мора да обезбеди документи за идентификација ако му е побарано да го потврди својот идентитет (KYC). Во случај да не достави документи кога ќе има барање, тоа може да доведе до губење на бонусот и на добивките. Компанијата го задржува правото да побара од клиентот фотографија со неговиот документ за идентификација (лицето на клиентот мора да е јасно видливо на фотографијата) или идентификација преку телефон во секое време.
 • Во случај 1xBet да смета дека е жртва на измама или перење на пари, тогаш компанијата има право да ја затвори сметката на клиентот и да ги замрзне преостанатите средства на неа.
 • Кога бонусот ќе биде вкалкулиран, останатите средства кои не го надминуваат износот од бонус ќе се кредитираат на вашиот профил. Ако останатиот баланс по бонус е вкалкулиран, а е помал од минималниот износ на влогот, бонусот се смета дека е изгубен.

Регистрирај се на 1XBET