Среда – Промоција во обложувалницата на 1хBet!

Среда 1xbet

Добијте до100 EUR оваа среда! Бонусот е достапен само за учесниците во “Среќен Петок“

Како можам да добијам бонус?

 1.  Логирајте се на вебсајтот на 1xBet
 2.  Мора да сте земале учество во понудата “Среќен Петок“ на 04.05.2018, сте добиле и сте го искористиле вашиот бонус.
 3.  Уплатете 5 облози на 07.05.2018 и 5 облози на 08.05.2018 на било кои спортски настани со коефициент од 1.40 или повисоко. Комбинираниот износ на влогот на вашите облози за секој од двата дена мора да е еднаков на бонусот кој сте го добиле во петок.
 4. Депонирајте средства до €100 во среда, 09.05.2018 и добијте бонус на вашата сметка.
 5.  Ако сте повлекле средства во периодот од 04.05.2018 до 09.05.2018, бонусот нема да биде впишан на вашата сметка на 09.05.2018.
 6.  Вие не треба да имате активни бонуси на 09.05.2018.

Кој може да го добие бонусот на 1хBet?

Бонусот е достапен за клиентите на 1xBet секаде во светот.
Регистрирај се на 1XBET

Правила и услови

 •  Понудата е активна само од 04.05.2018 до 09.05.2018.
 •  Клиентот има право на само еден бонус. Бонусот е еднаков на 100% од износот на депонираните средства, но не треба да надминува €100. Минималниот потребен депозит за активирање на бонусот изнесува €1.
 •  Бонусот се префрла автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши депонирањето на средства. Бонусот се префрла само на сметки со целосно комплетирани профили.
 •  Клиентот мора да го штиклира квадратчето со “Земи учество во бонус понудите“ во Мојата сметка.
 •  За да го искористете бонусот, износот на бонусот мора да биде уплатен 3 пати во рамки на комбинациски облози во рок од 24 часа по добивањето на бонусот, инаку ќе се смета за поништен. Секој комбинациски облог мора да содржи 3 или повеќе настани. Барем 3 настани во комбинацискиот облог мора да се со коефициент од 1.40 или повисоко. Креирајте тикет, внесете го износот на влогот, изберете Бонус сметка и стиснете на “Уплати облог“.
 • Износот на бонусот се смета дека е “пренесен” единствено кога сите облози уплатени во рамките на износот на бонусот се подмирени.
 • Кога бонусот ќе биде искористен, останатите средства кои не го надминуваат вкупниот износ на бонусот ќе се впишат на вашата главна сметка. Ако, по искористувањето на бонусот, преостанатиот биланс на бонус сметката е помал од минималниот износ на влогот, бонусот ќе се смета дека е изгубен.
 • Не можат да се повлечат средства пред сите услови на понудата да се исполнат.
 • Обложувањето во износ на бонусот мора целосно да биде завршено пред клиентот да може да ги повлече сите средства од сметката, инаку бонусот и сета добивка која произлегува од него ќе се сметаат за поништени.
 • Оваа понуда не може да биде користена во врска со ниту едни други промотивни или специјални понуди.
 • 1xBet може да изврши измена, поништи, обнови или одбие било која промотивна понуда во било кое време без претходно известување.
 • 1xBet го задржува правото да ги прoвери записите и историјата на трансакциите на клиентите заради било која причина. Во случај доколку при проверка се утврди дека одреден клиент или клиенти применуваат стратегии кои според дискреционото право на 1xBet смета дека не се дозволени, 1xBet го задржува правото да го одземе правото на учество на дадените клиенти во промотивната понуда и да го поништи бонусот.
 • Само еден бонус е дозволен по клиент, по домаќинство, по споделен компјутер и споделена IP адреса, како и по било кој детал на сметката како што се e-mail адреса, банкарска сметка, информации за кредитна картичка и број на сметка во платежен систем. Било кој вид на злоупотреба на понудата може да доведе до затварање на сметката на корисникот.
 • Клиентот мора да обезбеди документи за идентификација ако му е побарано да го потврди својот идентитет (KYC). Во случај да не достави документи кога ќе има барање, тоа може да доведе до губење на бонусот и на добивките. Компанијата го задржува правото да побара од клиентот фотографија со неговиот документ за идентификација (лицето на клиентот мора да е јасно видливо на фотографијата) или идентификација преку телефон во секое време.
 • Во случај 1xBet да смета дека е жртва на измама или перење на пари, тогаш компанијата има право да ја затвори сметката на клиентот и да ги замрзне преостанатите средства на неа.
 • Рефундираните облози не се вклучени во обложувањето во износ на бонусот.
 • Овие услови се дел од Општите правила на 1xBet.
 • Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*