10bet продолжува со изненадувањата!

10bet

Обложувалницата на 10bet „мисли“ на своите корисници, па така реши овој пат да ги награди љубителите на NBA обложувањето.

Добијте бонус од 10 евра само во три чекори:

1. Најавете се на вашата сметка на 10bet
2. Вложете 10 евра на Boston Celtics vs Cleveland или Golden State vs Houston на коефициент поголем од 1.6
3. Уживајте во бонусот
Регистрирај се на 10Bet

Услови и правила за користње

  • Квалификуван влог е само влогот ставен на Celtics vs Cleveland или Golden State vs Houston
  • Минималниот влог е 10 евра
  • Промоцијата е валидна еднаш за еден корисник
  • Минимален квалификуван коефициент е 1.6
  • Бонусот трае 7 дена откако ќе биде кредитиран на вашата сметка

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*