малери и махери
Вести

Малери и махери на колото

И овој понеделник, местото за малерите и махерите на нашиот сајт стои резервирано за нив. Во прилог неколку интересни тикети. Малер 1 Овој играч уплатил тикет за 20 денари и за само еден гол не […]

малери и махери
Вести

Малери и махери на колото

За последен пат оваа година ви ги претставуваме малерите и махерите кои го обележаа минатиот викенд.  Малер 1 Иако од Барнли – Вест Хем очекувавме голема ефикасност, сепак тој натпревар заврши 2-0 во корист на […]

малери и махери
Вести

Малери и махери на колото

Овој понеделник ќе ви претставиме интересни тикети, а од нив некои беа добитни, а некои за жал само за еден гол не успеаа да ги усреќат играчите. Малер 1 Хофенхајм иако беше фаворит, сепак не […]

малери и махери
Вести

Малери и махери на колото

Иако изминатиот викенд беше послаб со натпревари, но ние сепак не ги изоставивме мелерите и махерите кои го одбележаа ова коло. Малер 1 Изиграни 40 фаворити и погодени 38. Како и да е ова е […]

малери и махери
Вести

Малери и махери на колото

Понеделникот освен што го користиме за „вадење“ од евентуалниот лош викенд, тој е резервиран и за малерите и за махерите. Малер 1 16 изграни натпревари со фаворит коефициенти, но за жал Гранда не ја оправда […]

малери и махери
Вести

Малери и махери на колото

Ниту овој понеделник нема да биде изоставен од статијата посветена на малерите и махерите кои го одбележаа овој викенд. Малер 1 Овој кладилничар избрал 10 НБА играчи на својот тикет и погоди само 9. Доколку […]

малери и махери
Вести

Малери и махери на колото

Иако понудата беше изразито послаба овој викенд, ние сепак нема да го прескокнеме овој понеделник со содржината наменета за малерите и махерите на колото. Малер 1 Овој играч изиграл 5 натпревари со типот полувреме/крај. Да […]

малери и махери
Вести

Малери и махери на колото

Како и секој понеделник, така и овој, одлучивме да ви ги претставиме малерите и махерите кои го одбележаа ова коло, односно изминатиот викенд. Малер 1 Кој очекуваше дека Барселона повторно ќе киксне? Никој! Овој играч […]

малери и махери
Вести

Малери и махери на колото!

И овој понеделник, на нашиот сајт има место за малерите и махерите кои го одбележаа овој викенд. За жал во оваа статија има повеќе малери отколку махери. Малер 1 Улогата на главен виновник за овој […]

малери и махери
Вести

Малери и махери на колото

Традицијата продолжува. И овој понеделник, како и сите останати решивме да ви ги претставиме тикетите кои го одбележаа изминатиот викенд. Малер 1 Генерално овој играч изиграл тешки дуели. Иако малку луѓе очекуваа од Манчестер Јунајтед […]