Малери и махери на колото

малери и махери

Иако изминатиот викенд беше послаб со натпревари, но ние сепак не ги изоставивме мелерите и махерите кои го одбележаа ова коло.

Малер 1

Изиграни 40 фаворити и погодени 38. Како и да е ова е голем успех за еден играч. Жално што овој тикет не е добитен.

Малер 2

Хокеј тикет изигран на голови. Штета што само за 2 кола овој играч не беше добитен.

Махер 1

4 играчи изиграни на поени. Внимателниот избор и супер уплатата на овој играч му донесоа приход од 5321 денари.

Махер 2

Да погодиш репрезентациски дуел 7+ и не е баш така лесна работа. Сепак овој играч и се пробал и си заработил скоро 3800 денари.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*