Малери и махери на колото

малери и махери

За последен пат оваа година ви ги претставуваме малерите и махерите кои го обележаа минатиот викенд. 

Малер 1

Иако од Барнли – Вест Хем очекувавме голема ефикасност, сепак тој натпревар заврши 2-0 во корист на домаќините, а овој играч не го усреќи со 60.000 денари. Жално!

Малер 2

Интересен тикет изиграл овој обложувач. И покрај слабата понуда, тој погодил 9 натпревари, 10-тиот се покажал како кобен и го остави без 42.000 денари.

Малер 3

Храбро и внимателно изиграно. Порто иако во првото полувреме губеше 1-0, сепак не успеа да израмни и да го усреќи овој играч.

Махер 1

Овде имам класика. Можеби не е кој знае колкава добивката, но одлична е за крај на 2018 годината.

Махер 2

Секоја чест за овој мајстор. И покрај малиот број натпревари, тој направил вистински избор. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*