Малери и махери на колото

малери и махери

Ниту овој понеделник нема да бидат заборавени малерите и махерите кои го одбележаа изминатиот викенд. 

Малер 1

Овој играч избрал 9 натпревари со различни типови и ги уплатил за 30 денари со цел да земе 16.000 денари. Сепак еден натпревар кој го типувал гол-гол завршил 0-1, па не го усреќи со една месечна плата.

Малер 2

На овој фантастичен тикет, натпреварот помеѓу Блекбург и Стоук е главен виновик што има статус НЕДОБИТЕН. Имено, играчот типувал 1+ПП&1+ВП, но за жал не погоди, па остана без 11.000 денари.

Махер 1

Фантастичен тикет. За уплата од 20 денари овој играч доби неверојатни 25.400 денари. Имено, тој типувал 1+ во прво полувреме и 1+ во второ полувреме, па успеа да ги погоди сите. За убаво да се трошат!

Махер 2

Уште  еден сличен тикет како претходниот. Овде има погодено еден кеофициент во висина од 17 и другите се просечни. За уплата од 20 денари овој играч доби 18.000 денари. Со здравје да се трошат!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*