Малери и махери на колото

малери и махери

Иако понудата е слаба, а обложувачите се помалку и помалку играат во обложувалница, сепак ние собравме доволно тикети за да ви ги претставиме малерите и махерите на колото.

Малер 1

За овој тикет нема што да се кажува. Иако сите очекувавме голови на натпреварот Украина – Луксембург, сепак на тој дуел беше постигнат само 1 гол, а овој играч типувал 1 и 3-5 гола. За жал тие се главни виновници што овој играч остана без 500 евра.

Малер 2

Можеби навивачки, но и после натпреварот со Полска, Македонците имаа големи шанси за победа. Сепак на крајот играта се промени и натпреварот заврши во корист на Австрија. На тој начин овој играч остана без 6000 денари.

Махер 1

Можеби не е кој знае колкава добивка, но со оглед на слабата понуда, сепак овој играч успеал да направи вистински избор. За убаво да се трошат!

Махер 2

Махериски е тикетот затоа што чекал 2 недели. Го погодил финалето на ЛШ, погодил дека Вардар и Торонто ќе бидат шампиони. Штета што не уплатил повеќе пари.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*